Szállítás & Információk

 

Vásárlási, szállítási információk és ÁSZF

 

 

 

Rendelés menete:

Végtelenül egyszerű.

-A "HANGÁRBA VELE" gomb használatával tudsz TERMÉKEKET a kosaradba pakolni.
-Nem szükséges regisztrálnod sem.
-Miután megvannak a kiválasztott termékek csak kattints a jobb felső sarokban a "JELENLEG X TERMÉK VAN A HANGÁRBAN" feliratra és utána pedig a megfelelő személyes adatok kitöltése után, a
-"MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE" gombra és már kész is.

A minimális rendelési érték 3.500 Ft

Ezután ha szükséges,  felvesszük veled a kapcsolatot vagy telefonon vagy email-ben,  egyeztetés céljából. Az esetek többségében már másnap már meg is kapod a dolgokat de a hivatalos szállítási idő 1-3 munkanap. (A raktáron lévő termékek esetén.)

A termékek árát tudod fizetni, utalással és utánvétellel is.


Áru átvétele/kiszállítás:

A személyes átvétel nem lehetséges.
Minden raktáron lévő terméket általában már másnapra de maximum 1-2 napon belül küldünk el neked az MPL szerződéses partnereként. 

A minimális rendelési érték 3.500 Ft

Postaköltség/szállítási költség:

Utalás esetén:

-3.500-5.000 Ft        vásárlásnál előreutalás esetén a posta:  1.500Ft
-5.000-20.000 Ft      vásárlásnál előreutalás esetén a posta:  1.000 Ft
-20.000 Ft és feletti  vásárlásnál előreutalás esetén a posta:INGYENES

Utánvétel esetén:

-3.500-5.000 Ft        vásárlásnál a posta utánvéttel 1.900 FT
-5.000-20.000 Ft      vásárlásnál a posta utánvéttel 1.500 Ft
-20.000-40.000 Ft    vásárlásnál a posta utánvéttel: 1000 FT
-40.000 Ft                vagy az feletti vásárlásnál  INGYENES

A repülőgép KIT-ek, balsa és carbon termékek esetén, amik meghaladják a 75cm csomagolási méretet, azokra az MPL +1000Ft díjat számol fel. (Ez van sajnos... ) 

A megrendelések utánvét díját a vásárlói múlttal még nem rendelkező vásárlóktól, egyéni elbírálás alapján előzetesen bekérhetjük átutalásos módon. (Sajnos mostanában elég sok a visszaélés a bizalmunkkal)

 

Árainkat azért is tudjuk ilyen alacsonyan tartani mert nem bérlünk és tartunk fent üzlet helységet.
Ezért a személyes átvétel nem lehetséges.
Ha esetleg aggályaid merülnének fel a Kiszállítással kapcsolatban, akkor felesleges aggódnod, mivel minden küldemény nyomon követhető, értékbiztosított és másnapra oda is ér minden esetben. Az elmúlt 10 év tapasztalata alapján.
Valamint korunk vívmányai között szerepel a (neten keresztüli) utalás is, amivel elkerülhető az utánvét borsosnak mondható postai különdíja is.

 

Ha bármilyen kérdésed van akár a vásárlás előtt vagy után bármelyik termékkel kapcsolatban, vagy csak simán ráérsz és beszélgetni támad kedved a modellezésről, várjuk hívásod, email-ed. 06-70-984-98-83 / sarkanyellato@gmail.com (Skype: sarkanyellato)

 

Jó modellezést kíván a www.sarkanyellato.hu csapata!

 

 

 

 

 

ÁSZF

Az oldal tulajdonosának és üzemeltetőjének adatai:
Sallai Zoltán István EV kisadózó (KATA -s vállakozás, Alanyi adó mentes AAM körben)

Postázási címünk: 1064 Budapest Podmaniczky utca 57 2/14 (Cégszolgálat kft)
Cégjegyzékszám: 01-09-932332
Központi Statisztikai Hivatali szám: 56207042479123101
Adószám: 56207042-1-42
Email: sarkanyellato@gmail.com
Telefonszámunk: +36709849883
Általános Szerződési Feltételek
A "www.sarkanyellato.hu" oldalon keresztül történt rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a rendelést leadó (Megrendelő) között. 

A weboldalunkon található tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért vállalkozásunk nem felel. Az esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében minden kártérítési felelősséget kizárunk.

A weboldalunkon található árlisták tájékoztató jellegűek, a mindenkori beszerzés függvényében változhatnak.
Előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk a jelen weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.

A weboldalunk tartalma eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető szellemi alkotása, mely így csak bizonyos törvényi korlátok között használható fel. A weboldalunkon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani. Ezen anyagok más weboldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalunkon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet és kártérítési illetve büntetőjogi felelősséget vonhat maga után.  A weboldalakon található védjegyek és logók azok jogosultjainak bejegyzett védjegyei és a termékek azonosítását szolgálják.

Az áruház kezelése:
Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges.
A kívánt termékre kattintva részletes leírást kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket.
Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

A rendelés menete:
Érvényes rendelést a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni.
Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a megrendelt termékek vételárát.
Ezután az Ön által megadott email címen vagy telefonszámon kollégánk felkeresi önt  rendelése véglegesítése céljából valamint a szállítási díj összegének tudatásából.
Ha a megrendelt termék nincs raktáron, az eladó tudatja a vevővel, annak várható raktárra kerülésének idejét vagy felajánl számára egy, az eredeti megrendelésben szereplő termékkel azonos, vagy hasonló terméket. Ezt a vásárló tudomásul veheti és közös megegyezéssel módosítja a megrendelést vagy kivárja a raktárra kerülést, vagy törölheti is megrendelését. 
A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Külföldre is szállítunk de csak előreutalás után. (Bankszámlára vagy Paypal-ra)

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a kézbesítő értesítést hagy.

Fizetési módok:
A számla az áruval együtt érkezik. Fizetési lehetőség: Átutalással, szállításkor utánvéttel.
Számla igényét kérjük a megjegyzés rovatban, a rendelés leadásakor  jelezze (Név-cím-adószám) Ezek hiányában a megrendelő nevére és a szállítási címére állítjuk ki a számlát.
(Alanyi adó mentes (Kisadozó) vállalkozásként termékeink árai nem tartalmaz Áfa-t, ezért nem is lehet belőle visszaigényelni azt és kizárólag költségként lehet lekönyvelni. Ezt kérjük figyelembe venni a vásárlásnál)

 

Adatvédelmi tájékoztató
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Garancia - vásárlók jogai
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Elállás joga: Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Többszöri elállás esetén a Megrendelőt vállalkozásunk  kizárhatja vásárlói közül.
Az akkumulátorokra (Lipo, Life,Nimh) egységesen 1 hónap garanciát vállalunk.
Méret-csere esetén a Megrendelőt terhelik az áru visszaszállításával és újboli kiküldésével kapcsolatban felmerült költségek.
Az Eladó a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően kizárólag abban az esetben köteles a vételárat a Megrendelő részére visszafizetni, ha a terméket nem tudja a Megrendelő számára megfelelő termékre kicserélni.

A weboldal használatával Ön ezeket a feltételeket kötelezőnek fogadja el és az oldal használata a feltételek elfogadását jelenti az Ön számára!
Jelen dokumentumban foglaltak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelést tartalmazó küldemény átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a termék átadása-átvétele a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget a Megrendelő megtéríti az az eladó számára!


  • IWIW
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Google Gmail
  • Google Buzz
  • Google Reader
  • Tumblr